Hirdetés

Előrendelhető a PC-s Battlefield 1943

|

Lehet, hogy kicsit korai még, de az Electronic Arts mától fogadja az előrendeléseket a Battlefield 1943 PC verziójára.

Hirdetés

Természetesen ahogy az mostanában oly divatos, ezt is Twitteren jelentették be, így nagyon sok információhoz ezúttal sem jutottunk. Az azonban kiderült, hogy a Battlefield 1943 számítógépre íródott verziójában 32 játékos játszhat egyszerre egy szerveren, joystick támogatást is kapunk, hogy aki a gamepadhoz vagy a joystick-hoz van szokva, az is élvezhesse a lövöldözést.

Ezen kívül van szerverszoba, ahol mi választhatjuk meg, hol szeretnénk játszani, és sok-sok más jóság amit a PC-sek kapnak csak meg, de ezeket még nem fedték fel. A megjelenés még messze van, hiszen csak 2010-ben jelenik meg, de aki le szeretne foglalni egy példányt magának, az itt teheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)