Hirdetés

Előrendelhető a Torchlight

|

A mai naptól előrendelhető a Diablora hajazó Torchlight a Steamen.

Hirdetés

A Runic Games által megalkotott Torchlight nem véletlenül tűnik ismerősnek a hack'n'slash fanoknak. A fejlesztőcsapat csupa régi motorosból áll, akik bizony részt vettek a Diablo, Diablo II, Mythos, és a Fate munkálataiban. A Torchlight alapetően a jól bevált sémákra épül, de a háttérben egy grandiózus terv sejlik fel.

A Steamen előrendelhető Torchlight ugyanis csak a kezdet. A véletlenszerűen generált labirintusokat megunván, igazi MMO élményre is számíthatunk, ha igaz amit a Runic Games állít. Egyelőre érdemes rápillantani az egyszemélyes részre, esetleg alkotni néhány saját pályát a beépített szerkesztővel. Mindezt most akciósan tehetjük meg, 14,39 euróért. A Torchlight október 27-én lesz aktiválható, az MMO rész pedig még az idén elkészül - elméletileg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)