Hirdetés

Először láthatjuk mozgás közben a Skate 4-et

|

A játék prototípusából kiszivárgott videó az első Skate 4 felvétel, amit a nagyközönség is megcsodálhat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy érkezik a Skate sorozat következő felvonása, de az évek óta pletykált játékból még mindig nem kaptunk egy rendes bemutatót. Az Electronic Arts annyit közölt a világgal, hogy jönni fog, várjuk csak ki szépen türelemmel, de tekintettel arra, hogy a Skate 3 megjelenése óta is eltelt már 12 év, elég nehéz türelmesnek lenni.

Szerencsére mindig akad egy bennfentes, aki nem tartja magát a játékszabályokhoz, és most sem volt ez másképp. Ugyan nem nem ismerjük a szivárogtató kilétét, a videós anyag összetéveszthetetlenül a Skate 4-ből származik.

Hirdetés

A felvételt az Odysee-n tették közzé egy eldobható fiókkal, így nagyjából lehetetlen a forrás nyomára bukkanni. Ettől függetlenül a videót érdemes megnézni, mert az nagyon szépen átadja, hogy mire számíthatunk majd a Skate 4-től a játékélményt illetően.

Egy pre-alpha verzióról van szó, ezért nincsenek textúrák a világban sehol. Ennél a prototípusnál láthatóan a mozgásanimációk tesztelése volt a legfontosabb, melyek egyébként nagyon jól is néznek ki. Ha így lehet majd trükközni a végleges verzióban, akkor van okunk a lelkesedésre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)