Hirdetés

Először PC-re jelenik meg a Metro Exodus Enhanced Edition

|

A 4A Games szebbé varázsolja a Metro-széria legutóbbi részét egy ingyenes frissítés részeként.

Hirdetés

A 4A Games még tavaly novemberben jelentette be, hogy készül a Metro Exodus ráncfelvarrása, amely a későbbi részletek alapján egy sor fejlesztéssel varázsolja kívánatosabbá a játékot PC-n és konzolokon: a játékosok gyorsabb képfrissítési sebességet, magasabb felbontást, rövidebb töltési időket, ray tracing támogatást és 4K/60 FPS módot (Series S esetében 1080p/60 FPS-t) kapnak az új változattal, ráadásul az Enhanced Edition kihasználja a hardverek sajátosságait is. 

Hirdetés

A stúdió Twitteren jelentette be, hogy a Metro Exodus feltuningolt kiadása először PC-re érkezik meg május 6-án, a meglévő tulajok ingyenesen frissíthetnek majd rá Steamen, Epic Games Store-on, Microsoft Store-on és GOG-on keresztül.

A mentéseket is átvihetjük az új verzióba (kivéve a Microsoft boltjának esetében), viszont érdemes észben tartani, hogy nem oda fog bedobni, ahol az adott fejezetben jártunk, hanem az elejére (egyébként szabadon választhatunk, hogy melyik fejezettel kezdünk, ez új mentést indít el). A felmerülő kérdéseket a fejlesztőcsapat igyekezett megválaszolni a honlapon egy Q&A keretében

Egyelőre nem tudni, hogy az Enhanced Edition mikor érkezhet meg PS5-re és Xbox Series S-re/X-re, a csapat csupán annyit közölt, hogy a megjelenéshez közeledve többet is elárulnak majd róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)