Hirdetés

Így néz ki nagyban a Resident Evil: Revelations

|

Az elmúlt napok Resident Evil: Revelations hírfelhozatalából szemezgettünk és ráakadtunk egy trailerre, valamint egy rossz hírre a Wii U tulajok számára.

Hirdetés

Az eredetileg 3DS-exkluzívnak szánt Resident Evil-fejezet átiratait január végén erősítette meg a Capcom, majd elérkezett a gyűjtői kiadás beharangozásának ideje. De vajon mi történt azóta a projekt háza táján?

Kezdjük a jó hírrel: friss gameplay videó látott napvilágot a Resident Evil: Revelations PC-re és HD konzolokra (PC, PS3, X360, Wii U) szánt változatáról. Az alábbi trailerben Hunk karaktere mutatkozik be, aki nem rest használni sörétesét, ha a helyzet azt kívánja. Nem is rossz...

Annak viszont kevesebben fognak örülni, hogy a  Capcom nem bővíti a Wii U-s Resident Evil: Revelations lehetőségeit WiiMote támogatással. Mindazonáltal, korábban az is kiderült, hogy az off-screen módot megkapjuk, amelynek segítségével akár a GamePad kijelzőjén is irthatjuk a zombikat.

A Resident Evil: Revelations portjai május 24-én élesednek Európában dobozos és digitális formában egyaránt, megannyi újdonsággal és tartalmi bővítéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)