Hirdetés

Előzetest kapott a The Wolf Among Us 2, azt is megtudtuk, mikor érkezik

|

A hamvaiból feltámadt Telltale Games egy ideje már dolgozik a The Wolf Among Us 2-n, mostanra állt készen arra, hogy részleteket is eláruljon.

Hirdetés

2018-ban szűnt meg a Telltale Games régi formájában, de az LCG Entertainment megszerezte a név használatának és a stúdió játékainak jogait, így már egy új cégtől kapjuk meg a régóta várt The Wolf Among Us 2-t. Az egyik nagy változás, hogy nem a Telltale elavult, nehézkesen alkalmazható motorját fogja használni, hanem Unreal Engine-t, és az első trailer azt mutatja, helyes döntés volt a váltás.

A csapat ma bemutatott egy rövid előzetest, valamit mondott néhány szót arról, hogy mire számíthatunk a kalandtól.

Hirdetés

A játék 2023-ban fog megjelenni PC-re (az Epic Games Store-on keresztül) és konzolokra (jelenlegi és előző generációs PlayStationökre és Xboxokra). Főszereplője természetesen a dühkezelési problémákkal küzdő Bigby seriff, aki Hófehérkével, a város polgármester-helyettesével igyekszik rendet tartani. A cselekmény az első rész után fél évvel, de a Fables képregények előtt játszódik majd, és epizódokra bontva ismerhetjük meg, de nem kell majd sokat várnunk a folytatásokra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A játékban felbukkan a Bádogember és a Madárijesztő az Ozból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)