Hirdetés

Előzményt kap a Resident Evil által inspirált horrorjáték

|

Szinte minden platformra jön a Daymare: 1994 Sandcastle, de még odébb van a megjelenés.

Hirdetés

Az Invader Games egy Resident Evil 2 Reborn nevezetű projekttel kezdte a karrierjét, amellyel nem kisebb célt dédelgettek, minthogy sokak kedvenc horrorját átültessék Unreal Engine 4-re. A Capcom azonban nem rajongott az ötletért, le is lőtte a próbálkozást, a srácok viszont szomorkodás helyett újraterveztek, a Reborn hamvaiból pedig feltámadt a Daymare: 1998, amiben három főhőst irányíthattunk egy pokoli lényekkel teli kisvárosban.

A túlélőhorror két éve jelent meg a PC mellett konzolokra is, a fejlesztőcsapatnak azonban még van mit mesélnie a játék kapcsán. 

Hirdetés

Bejelentették a Daymare: 1994 Sandcastle című előzményt, amely szintén túlélőhorror lesz, a történet középpontjában pedig egy különleges ügynök, Dalila Reyes áll, aki korábban a kormánynak kémkedett, most a H.A.D.E.S. nevű szervezet szolgálatában áll. Őt irányítva kell bejutnunk az Amerikai Egyesült Államok legfejlettebb kíséreti kutatóközpontjába, amely elhagyatottnak tűnik, azonban labirintusszerű hely sötétjében egy hátborzongató és halálos fenyegetés várja a felbukkanásunkat. Persze mi sem megyünk oda üres kézzel, minden idők egyik leginnovatívabb és technológiailag legfejlettebb fegyverével nézhetünk szembe a titokzatos lényekkel.

A játék leírása szerint a Sandcastle küldetés során megismerhetjük a Daymare: 1998 legkedveltebb szereplőinek múltját, a hangulatot pedig többek között a bőr alá kúszó dallamok, az ügyesen elhelyezett rejtvények, a haláluk után erősebben visszatérni képes ellenfelek és a '90-es évek horrorfilmjeinek atmoszférája alapozza meg. A Daymare: 1994 Sandcastle valamikor 2022-ben fog megjelenni PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)