Hirdetés

Elözönlötték az oroszok a Warface szervereit

|

Nemrég regisztrált az ötmilliomodik orosz felhasználó a Crytek ingyenes játékára.

Hirdetés

Miután már a Crysis 4 is szóba került, egyre valószínűbbnek tartom, hogy a Crytek mégsem fordít teljesen hátat a hagyományosan terjesztett AAA-játékok világának, de hogy jól döntött, amikor megvetett a lábát az ingyenes címek piacán, az minden kétség felett áll.



Már fél éve arról számolhattam be, hogy az oroszok odavannak a CryEngine 3-mal készített ingyenes online lövöldéért, a Warface-ért. Most pedig már ott tartunk, hogy az év végéhez közeledve sikerült megötszörözni a regisztrált játékosok számát.



A játékipar egyre több szereplője véli úgy, hogy ez lesz a jövő. Ingyenes játékok, amelyek potenciálisan több tíz- több százmillió felhasználóhoz jutnak el, s ha csak a töredékük hajlandó valamilyen extra szolgáltatásért fizetni, akkor máris megtérül a befektetett pénz.
A Warface mindenesetre pontosan ezt a víziót látszik valóra váltani, hiszen csak az oroszoknál ötmillióan kattantak rá, s akkor még nem is beszéltünk a távol-keleti országokról, vagy Európáról és Észak-Amerikáról. Az utóbbi két régióban még nem érhető el a játék, bár kiadó már van a Trion Worlds személyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)