Hirdetés

Elrajtolt a Might & Magic Heroes VI zárt bétája

|

Akik előrendelték a Might & Magic Heroes VI című körökre osztott fantasy stratégiát, már rá is vethették magukat a bétára.

Hirdetés

Szeptember 6-án jelenik meg az Egyesült Államokban és két nappal később, szeptember 8-án Európában - egyúttal hazánkban is - a magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI.



A Might and Magic univerzum egyébként idén töltötte be 25. évét, így könnyen meglehet, hogy sok mai játékos nem volt még több egy kósza gondolatnál, ami a szülei fejében fordult meg a nyolcvanas évek derekán, amikor a Jon van Caneghem által megálmodott világot először fedezhették fel maguknak szerepjátékosok, majd néhány évvel később más stratégák is.



A széria legújabb tagja a Black Hole Games műhelyéből érkezik, s akik előrendelték, már bele is vághattak a számos újdonságot felvonultató epizóddal való ismerkedésbe. A zárt béta első két térképe a tutoriálként is szolgáló első kampányból származik. Ezeken ismerhetjük meg a történet előzményeit és hátterét, és sajátíthatjuk el apránként a Haven (emberek) és a Stronghold (orkok) frakciók kezelését. Ezt követően a távol-keleti mítoszok ihlette Sanctuary (nágák) népe felett vehetjük át az irányítást a 'The Fury and the Mire' kampánytérképen.



A többjátékos módot a Heroes II egyik népszerű térképének (Broken Alliance) felújított kiadásán lehet kipróbálni az Inferno (démonok), Necropolis (élőholtak) és Stronghol (orkok) frakcióit használva.
A Might & Magic Heroes VI bétában mutatkozik be a Conflux, ami lényegében arra biztosít lehetőséget, hogy a játékosok online profilokat hozzanak létre és osszanak meg egymással, eredményeiket és haladásukat hasonlítsák össze, hősök dinasztiáit hozzák létre (speciális dinasztikus fegyverekkel és karakterjellemzőkkel), valamint hogy exkluzív bónuszokért a Kívánságok Oltárához (Altar of Wishes) forduljanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)