Hirdetés

Elrajtolt a Steam nyári játékfesztiválja

|

A Steam Game Festivalnak már le kellett volna zajlania, de az amerikai tüntetések közbeszóltak. Most érkezett el az idő.

Hirdetés

A Steam nagy nyári játékfesztiválja az eredeti tervek szerint június 9-től 14-ig tartott volna, azonban hasonlóan más digitális események szervezőihez a Valve is jobbnak látta, ha nem vonják el a figyelmet a rasszizmus elleni megmozdulásokról, így egy héttel eltolta az indie-ket támogató kezdeményezést. A várakozásnak most már vége, a Steam Game Festival: Summer Edition elrajtolt és ennek köszönhetően több mint 40 játék demóját próbálhatjuk ki azok közül, amik még az idén megérkeznek. 

Hirdetés

A június 16-tól június 22-ig tartó virtuális esemény során a próbaverziók mellett élő közvetítések és a fejlesztőkkel való csevegések is helyet kaptak, mindegyiket elérhetitek a Steam dedikált oldaláról. 

A demók között vannak kifejezetten érdekesek is (mint a Cyanide & Happinessen alapuló Freakpocalypse, a végtelenül cukinak tűnő Mutropolis vagy éppen a 80 Days csapatának újdonsága, a Pendragon), kommentben írjátok majd le, hogy miket próbáltatok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)