Hirdetés

Elrajtolt a Steam nyári vására

|

Erősítsétek meg a lelketeket és rejtsétek el a bankkártyát: a Valve elindította a Steam Summer Sale-t.

Hirdetés

Már májusban hallottunk arról, hogy elindulhat a Steam Summer Sale, így remélhetőleg mindenki gyorsan visszavitte az üvegeket, fizetésemelést kért és előbányászta az aprópénzeket a kanapéból, mert a vártnak megfelelően elkezdődött a Steam nyári leárazása, és beütöttek a durvábbnál-durvább akciók. 

Hirdetés

Az idei nyári vásár újdonsága a pontbolt: minden játék, DLC, hardver, alkalmazás, zenei anyag vagy játékbeli tárgy vásárlása után pontokat kapunk, amiket aztán a steames megjelenés testreszabására és a közösség tagjainak díjazására lehet felhasználni. Persze a lényeg úgysem ez, hanem a kedvezmények, azok között pedig ki lehet fogni igazán jókat is. A Plague Tale: Innocence például 66%-kal kerül kevesebbe, a Planet Coaster 75%-kal olcsóbb, a Sonic Generations Collection csak 1 eurót kóstál, a Ríviai Geraltot is felvonultató SoulCalibur VI ára 75 százalékkal kedvezőbb, a Divinity Anthology-t 3 euróért vesztegetik, a Worms kollekcióra -82% érvényes, és még a most megjelent PC-s Detroit: Become Human is kapott egy tíz százalékos árcsökkentést. 

Ha nem féltitek a pénztárcátokat, akkor böngésszétek végig az ajánlatokat a Steamen, érdemes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)