Hirdetés

Elrajtolt a The Lord of the Rings: Conquest

|

A tegerentúlon tegnap, nálunk egy picivel később mutatkozik be a Gyűrűk ura világának legújabb játékos feldolgozása.

Hirdetés

Egyelőre még kérdéses, hogy a The White Council című, időközben jégre tett RPG-vel, vagy az ausztrál stúdióját elvesztő Pandemic által fejlesztett, főként multis összecsapásokra kihegyezett Conquest-tel járnánk-e jobban. Összehasonlítási alap nem lévén, tetszik vagy sem, a Pandemic művével kell beérnünk, ami demó formájában már bemutatkozott az Xbox 360 felhasználói előtt. A fogadtatás, mint az várható volt, összességében vegyesre sikerült. Van, aki már meglelete az idei esztendőre szóló elfoglaltságát, míg olyan játékos is akad, aki a közelébe sem menne többé semmiféle barlangi trollnak.
A játék pedig alapvetően erről szól, tehát a jó és a gonosz oldalon is végigjátszható kampány alapvetően csak arra való, hogy beletanuljunk a különböző kasztok kezelésébe, s felkészüljünk a történet sava-borsát adó többszereplős összecsapásokra.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)