Hirdetés

Elrajtolt az Aliens: Fireteam Elite első szezonja, a legfontosabb új tartalom ingyenes

|

Vállalásának megfelelően fizetős és ingyenes extrákkal is bővíti kooperatív shooterét a Cold Iron Studios.

Hirdetés

Bár - főként a sajtó körében - vegyes fogadtatásra lelt az Aliens: Fireteam Elite, úgy tűnik, megtalálta a maga közönségét. A steames értékelések például túlnyomórészt pozitívak, a játékosok érdeklődését pedig hosszabb távon is fenntarthatja, hogy kellő gyakorisággal jönnek a tartalmi frissítések.

Az első szezonra például meglepően keveset kellett várni, tegnap már meg is érkezett minden támogatott platformra, és ahogy azt előzetesen vállalta a stúdió, csupán a kozmetikai újdonságokért kér pénzt, minden más ingyenes. Ez azért elég vásárlóbarát hozzáállás.

Hirdetés

Kezdjük az ismertetést a lényeggel: az alapból elérhető négy karakterosztály (Gunner, Demolisher, Technician, Doc), valamint a kampány teljesítésével feloldható Recon mellé csatlakozik hatodik is. A Phalanx legizgalmasabb tulajdonsága, hogy bármikor előránthat egy tömegoszlatáshoz használt pajzsot. A bármikort tessék szó szerint érteni, mert ezen más képességekkel ellentétben nincs cooldown. Cserébe viszont kizárólag egykezes fegyvereket tud használni. Természetesen egyedi perkök közül tudunk majd választani, amikor szintet lépünk.

Vele együtt kapunk még 4 fegyvert, valamint festéseket, mintákat és fejfedőt is ingyen, ám a további tartalmakért már fizetnünk kell. A The Endeavour Pass részeként elérhető Wey-Yu Armour DLC a következőket foglalja magában: karakterosztályonként 2-2 Weyland-Yutani témájú armor skin, 4 fejfedő, ugyanennyi festés, minta, emote, valamint 1-1 consumable (aknák, robotágyúk stb.), credit (fizetőeszköz) és challenge card (bónusz jár érte, ha teljesítjük) csomag.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)