Hirdetés

Élre tör a Half-Life 2: Episode One

|

Íme a legfrissebb amerikai PC-s játékeladási lista. A World of Warcraft még mindig az első helyen trónol ugyan, de a Half-Life 2 első "kiegészítője" rögtön másodikként került fel a listára. Nem elképzelhetetlen, hogy a jövő héten már elsőként üdvözölhetjük. Annál inkább figyelemreméltóbb a teljesítménye, hogy az alábbi összesítés június 3-ig bezárólag vizsgálta az eladott játékokat, s mint tudjuk, az Episode One elsején jelent meg. 1. World Of Warcraft - Blizzard 2. Half-Life 2: Episode 1 - Electronic Arts 3. The Sims 2 - Electronic Arts 4. Heroes Of Might & Magic V - Ubisoft 5. Elder Scrolls 4: Oblivion - 2K Games 6. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts 7. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts 8. Guild Wars Factions - NCsoft 9. Battlefield 2 - Electronic Arts 10. Heroes Of Might & Magic V: Limited Ed - Ubisoft

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)