Hirdetés

Első képen a Rambo: The Video Game

|

A Reef Entertainment tolmácsolásában készülő Rambo játékból eddig nem sok mindent láthattunk, de megtekinthetővé vált az első helyszíni kép.

Hirdetés

Az FPS játék egy bejelentéssel és egy a Rambo filmek jeleneteit tartalmazó, ráhangolódásnak szánt kedvcsináló videóval lepett meg minket a Reef Entertainment, ami a játékosoknak a visszajelzések alapján kevésnek bizonyult. Éppen ezért a fejlesztők napvilágra dobtak egy képet egy rendőrőrsről, ami már ismerős lehet a Rambo filmek kedvelői számára, hiszen a The Video Game az első három mozit veszi alapul. A főszereplő természetesen John Rambo, akivel a töménytelen akciózás (fegyverekkel és késsel) mellett lopakodnunk is kell majd alkalmanként. A legelső Rambo: The Video Game játékkép:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)