Hirdetés

Első videojátékként kapott Grammyt a Civilization IV

|

A Civilization IV főcímdala többre vitte egy jelölésnél, szépben be is zsebelt egy Grammyt.

Hirdetés

Amikor megjelenését követően nem sokkal módomban állt kipróbálni a Civilization IV-et, az első dolog, ami megragadott benne a Baba Yetu volt a Soweto Gospel kórus előadásában.



Ahelyett, hogy belevetettem volna magam a játékba, s megkezdtem volna világra szóló diadalmenetemet választott nemzetem élén, azon kaptam magam, hogy már vagy egy órája csak ülök egy helyben és a főcímdalt hallgatom meg újra és újra.



Ezek után a legkevésbé sem csodálkoztam azon, hogy a Baba Yetu-t Grammyre jelölték, amiért végül a videojátékok közül elsőként a Civilization IV meg is kapta a díjat. Szerzője, Christopher Tin Calling All Dawns című albumáért a legjobb klasszikus crossover album kategóriában még egy díjat bezsebelt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)