Hirdetés

Elspoilerezte a Microsoft a következő Sherlock Holmes játék megjelenési dátumát

|

Nem várták meg a kiadó hivatalos bejelentését, az Xbox oldalán már ott van, mikortól játszható a Sherlock Holmes: Chapter One.

Hirdetés

Egészen nagy csend vette körül az idén esedékes Sherlock Holmes Chapter One-t, ami kifejezetten rossz jel, ezt a Battlefield 2042 példájából megtanulhattuk. Szerencsére itt semmilyen rossz esemény nem követte a hírzárlatot, sőt végre konkrétumokat is tudunk a hamarosan megjelenő játékról.

Apró csavar a történetben, hogy a megjelenési dátumot nem a játékot fejlesztő és kiadó stúdió, hanem Larry Hryb, az Xbox csapat talán legemblematikusabb figurája árulta el.

Hirdetés

Utoljára július végén láttuk a Sherlock Holmes Chapter One-t, amikor néhány percnyi gameplay-t villantottak a készítők. A videóból megtudhattuk például, hogy a világot benépesítő, különösen változatos NPC-k nem fognak mindenkiben bízni, szemben tehát a korábbi epizódokkal, most sokkal fontosabb lesz a megfelelő álca kiválasztása, hogy közéjük tartozónak gondoljanak minket.

A hivatalos bejelentés még várat magára, Major Nelson azonban elárulta, hogy a játék magyar idő szerint november 16-án válik elérhetővé Xboxon és PC-n, így pedig feltételezhetjük, hogy PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ekkor érkezik majd. A bejegyzés megjelenésével együtt az előrendelés is elindult a játékra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)