Hirdetés

Elstartolt a Hyper Scape nyílt béta, a sztoriról is többet tudunk

|

A mai Ubisoft előadásból kiderült, hogy a Hyper Scape-nek komoly (ámbár nagyon ismerős) háttértörténete van, amit egy gyönyörű CGI trailerből ismerhettünk meg.

Hirdetés

A Ubisoft egy rövid technikai teszt alatt megmutatta a napokban, hogy mit is tud a Hyper Scape, a saját battle royale játéka. A futurisztikus környezetben játszódó, pörgős aréna shooterekre emlékeztető móka sokunkat megnyert, és mától már folytathatjuk is az akciózást a nyílt béta indulásának köszönhetően. Amint összeszedik magukat a Uplay szerverei, mindenki töltheti és nyomhatja a Hyper Scape-et.

Hirdetés

A játék kapott egy gyönyörű CGI trailert, ami a háttértörténetről mesél.

A sztorizgatás után egy új játékmenet anyag is érkezett, bár az csak azért, hogy hirdesse a Hyper Scape nyílt bétájának indulását.

Mostantól mindenki ingyenesen letöltheti és játszhatja a battle royale mókát PC-n, Uplayről. A konzolos változatok valamikor az idei év hátralévő részében érkeznek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)