Hirdetés

Elstartolt a World of Warcraft: Dragonflight alfája, te is jelentkezhetsz

|

Kezdetét vette a World of Warcraft következő kiegészítőjének tesztelése, amihez egyre többen csatlakozhatnak.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy még idén, két évvel a Shadowlands után megjelenik a World of Warcraft következő kiegészítője a Dragonflight - a Blizzard legalábbis biztos ebben, ahogy azt Ion Hazzikostas, a játék rendezője most ismét megerősítette a Polygonnak. 

"Nem jelentettük volna be a [2022-es megjelenést], ha nem lennénk ebben biztosak, különösen a Shadowlands néhány évvel ezelőtti elhalasztása után."

A csapat nem pontosan úgy engedi rá a játékosokat az új kalandokra, mint legutóbb: a Dragonflight alfájában már minden zóna funkcionál, de a tesztelők egyelőre csak a The Azure Span területen questelgethetnek, a többit sorra nyitják meg a tesztelés következő hullámaiban.

Hirdetés

Megjelenési dátum még nincs, azonban az alfa változat mától tesztelhető, egyelőre játékosok egy kis csoportjának, de a következő hullámban újabb érdeklődőket engednek be. Regisztrálni a Blizzard weboldalán, a Beta Opt-in gomb megnyomásával lehet

A Shadowlandst 2020 áprilisától lehetett tesztelni, és november 23-án jelent meg, de a Dragonflight esetében másfél hónapot hagynak az alfának, utána jöhet a béta, és végül a megjelenés. Hamarosan talán a dátumot is elárulják, valószínűleg a visszajelzések összegzését követően.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)