Hirdetés

Elstartolt a World of Warcraft: The Burning Crusade Classic bétatesztje

|

A World of Warcraft első kiegészítője hamarosan kibővíti a WoW Classic-ot, a Blizzard várja a lelkes tesztelőket.

Hirdetés

A februári BlizzConline keretében erősítette meg a Blizzard, amit már hónapokkal korábban is lehetett sejteni: a World of Warcraft Classic új tartalmakat kap, természetesen a 2007-ben megjelent első kiegészítővel, a The Burning Crusade-del toldják meg a népszerű alapjátékot. A bétateszt ma indult, és azok, akik ezen az oldalon az "Opt-in" feliratú gombra kattintva jelezték, hogy szívesen részt vennének benne, mostanában kapják meg meghívójukat.

Hirdetés

Nem fog mindenki sorra kerülni, vagy legalábbis nem ugyanakkor, úgyhogy érdemes türelemmel várni. Egyúttal a kiadó az adathalászokra is figyelmeztetett mindenkit; aki meg akar bizonyosodni arról, hogy valóban a Blizz írt neki, a Battle.net fiókjába való bejelentkezés után, a Your Game Accounts fülön láthatja, hogy van-e hozzáférése a Burning Crusade Classichoz.

Ha a tesztelés véget ér, mindenki elérheti majd a régi-új tartalmakat, és nem kell ezért extrát fizetni, elég csak aktív WoW-előfizetéssel rendelkezni. Aki maradna az alap WoW Classicnál, annak sem kell aggódnia, a Blizzard erre is lehetőséget ad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)