Hirdetés

Elstartolt az Eve TV

|

Az Eve Online mára már kiheverte a régi nagy Corporation botrányt és szép lassan visszanyerte a játékosok bizalmát. A készítők szerint a játék körül olyan közösség alakult ki ami már megérdemelte, hogy készítsenek nekik egy online TV csatornát.

Hirdetés

Az Eve TV-ben hetente fognak jelentkezni, főként abban az időszakban mikor a játék szervereit karban tartják, a játékkal kapcsolatos érdekes adásokkal. A csatornán keresztül fognak majd hírt adni a nagyobb játékbeli eseményekről, de maguk a fejlesztők is többször megjelennek majd a csatorna adásaiban. Minden szép és jó, de a CCP ebből is próbál pénzt csinálni, ugyan úgy mint pár hónappal korábban a hangkommunikáció bevezetésekor, az se volt ingyen, ez se lesz. A csatorna ezen az oldalon érhető el.

Címkék: #tv
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)