Hirdetés

Elszédülsz, ha megnézed, hogy állították be a Titanfall 2 gyakorlómódjának világrekordját

|

Valószínűleg rengeteg gyakorlás kellett ahhoz, hogy ilyen eredményt lehessen elérni - és nem csak egy valakinek sikerült.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben új erőre kapott a Titanfall 2, rengetegen játszanak vele, miután az Apex Legends új szezonja lökést adott neki. Mindkét játék ugyanabban az univerzumban játszódik, aminek eddig nem volt túl sok nyoma, de most szorosabban összekötötték a kettőt. 

Emiatt a speedrunnerek is kedvet kaptak ahhoz, hogy a Titanfall 2 kampányának elején található gyakorlópályán, a Gauntleten új rekordokat állítsanak be: két héten belül kétszer is sikerült megdönteni a korábbi csúcsot.

Hirdetés

Egy Cash Mayo nevű játékosnak még 2019 októberében sikerült 11,7 másodperc alatt végigszáguldania rajta, de nemrég színre lépett Whatevershoe, akinek 11,2 másodperc kellett a sikerhez.

Ezt Cash Mayo sem hagyta szó nélkül, újra fegyvert és gránátot ragadott, felöltötte futócipőit, majd 11,1 másodperccel beállított egy még jobb eredményt. Külön érdekes, hogy bár PC-n játszik, mint az a jobb alsó sarokban is látható, Xbox kontrollert használ - igaz, itt nincs szükség hirtelen mozdulatokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)