Hirdetés

Eltávolították a Steamről a 2020-as év egyik legnépszerűbb játékát

|

Ugyanakkor a Fall Guys-t fejlesztő Mediatonic megerősítette, hogy nem hagyja magára a steames közösséget.

Hirdetés

Rövid idő alatt hatalmas játékosbázist sikerült összeszednie a Mediatonic versengős játékának, amelyben különböző jelmezbe bújtatott cuki babokat irányítva mérhetjük össze ügyességünket változatos pályákon más versenyzőkkel. A Fall Guys-t korábban csak az élvezhette, aki megvásárolta azt valamelyik platformon, viszont május közepén a Mediatonic hivatalosan is bejelentette, hogy a Season 1: Free for All keretében ingyen érkezik a Fall Guys Xbox konzolokra, Nintendo Switchre és PC-re az Epic Games Store-on keresztül, méghozzá június 21-én. 

Hirdetés

Csakhogy az Epic áruházával ellentétben a Valve digitális boltjából nem érhető el többé a Fall Guys. A játék steames közösségi oldalán közzétett bejegyzésben a következőt írta a Mediatonic:

"Mindenki számára, aki már birtokolja a játékot, biztosíthatjuk, hogy továbbra is teljes támogatást és minden ízletes frissítést megkap, ami a többi platformon landol, beleértve a crossplay és a cross-progression támogatást. Azonban kérjük, vegyétek figyelembe, hogy június 21-től az új játékosok nem tudják majd megvásárolni és letölteni a Fall Guys-t a Steamen, és a termékoldal többé nem fog megjelenni az áruházban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők azt kérik, hogy amennyiben bárkiben kérdés merül fel vagy problémába ütközik, keresse fel a Support csapatukat. A Steam hanyagolása egyébként nem véletlen, hiszen tavaly az Epic Games bekebelezte a Mediatonicot, így érthető, hogy a vállalat az Epic Games Store-t részesíti előnyben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)