Hirdetés

Eltűnhetnek az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion mentései

|

Rengetegen jelentik, hogy károsodtak vagy elvesztek a mentéseik, valószínűleg a felhő miatt.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion nem fogják megváltani a játékipart, de hozzák azt, amit a Ubisoft sorozataitól elvárnánk: nagy, nyílt világokat, rengeteg tennivalót, vállalható sztorit. Mindezt nagy lendülettel élveznénk is, csak félünk attól, hogy hamarosan a mi mentéseink is meglátogatják a digitális másvilágot.

Hirdetés

Egyre többen jelentik Redditen és a Ubisoft fórumokon, hogy nem férnek hozzá a mentett állásaikhoz. Indításkor a játékok visszadobnak egy hibaüzenetet, és nem engedik betölteni a többórás mentéseket, ami ekkora címeknél azért meglehetősen fájó pont. Mivel a hibában látszólag az összes platform érintett, így a legtöbben arra gyanakodnak, hogy a Ubisoft felhőivel vannak gondok.

A probléma jelenleg is fennáll, egyelőre várunk türelemmel, és reméljük, hogy nem fognak sokáig váratni minket a megoldással. Akinél nem jelentkezik, annál előfordulhat, hogy a kollégája törli le a 20 órás mentését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)