Hirdetés

Eltűnik a Friday the 13th: The Game, az okot nem nehéz kitalálni

|

Nem a játékosszám csökkenése okozza egy Péntek 13-játék halálát.

Hirdetés

Nem lenne hülyeség, ha a jogtulajdonosok korlátlanul engednék használni egy játéknak azokat a licenceket, amikre az egész épül, de sajnos nem ilyen világot élünk: a Péntek 13 jogait csak korlátozott ideig adják, ezért szűnt meg az év elején egy kisebb játék is.

A Gun Interactive sajnálattal közölte, hogy eljött az idő: 2023. december 31-én lejár a Péntek 13-licenc használatának joga, onnantól a Friday the 13th: The Game soha többé nem lesz megvásárolható sem digitálisan, sem dobozosan.

Hirdetés

Azok, akik megvették, legalább 2024. december 31-ig biztosan tudnak majd játszani vele, ezért ahelyett, hogy már most elérhetetlenné tenné a csapat a játékot, levitte az árát 4,99 euróra, a DLC-két pedig 0,99-re.

Valószínűleg nem fognak nagyon sokan szomorkodni emiatt: idén 1504 volt az egyszerre játszók számának csúcsa még januárban, az elmúlt 30 napban már csak 675-en terhelték egyszerre a szervereket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)