Hirdetés

Elveszítheti a WWE játékok jogait a 2K, és már az is megvan, ki örökölheti meg őket

|

A szervezet licencei egy nagy riválishoz kerülhetnek, ha nem teljesít jól a WWE 2K22.

Hirdetés

A WWE 2K sorozat legutóbbi darabja, a 2K20 hatalmas bughalmaz és bukás volt, a fejlesztőcsapat Visual Concepts tartott is egy év szünetet, hogy az alapoktól átgondolt folytatást kapjon a szebb napokat látott franchise. A WWE 2K22 az első augusztusi kedvcsinálót követően január végén kapott egy trailert, a megjelenéstől pedig csak egy nap választ el bennünket.

A 2K és a Visual Concepts munkatársai viszont nem dőlhetnek hátra nyugodtan, ugyanis nemrégiben kiderült, hogy a WWE illetékesei már beszélgettek az EA képviselőivel a játékok jövőjéről, így egy újabb bukás esetén a 2K, illetve az anyavállalat Take-Two Interactive búcsúzhat a pankrátorszervezet videojátékos licencjogaitól.

Hirdetés

Az információt a Fightful Select blog osztotta meg, amely több forrásra hivatkozva jelentette ki, hogy az EA és a WWE a játéksorozat jövőjéről beszélgettek. A beszámoló alapján kiderült, hogy a WWE 2K22-vel fordulóponthoz érkezett a franchise, a WWE már nagyon megelégelte a játékok gyenge minőségét és az ebből adódó sikertelenséget, és a vállalat úgy érzi, hogy könnyen a versenytársak mögé csúszhat a videojátékok piacán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A WWE közvetlen versenytársa az All Elite Wrestling, vagyis az AEW, amely jogai alapján szintén készül idén játék a japán Yuke jóvoltából, amely csapat korábban a WWE: Smackdown vs Raw-n és több WWE 2K címen is dolgozott.

A WWE 2K22 2022. március 11-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X|S-re. Aki az nWo 4-Life vagy a Deluxe Edition kiadást vette meg, március 8-tól már játszhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)