Hirdetés

Elvileg kicsit előrehozták a God of War Ragnarök megjelenését

|

Arról érkeztek hírek, hogy eredetileg nem november 9-ére tervezte a Sony a God of War Ragnarök megjelenését.

Hirdetés

Most már Kratos munkásságának rajongói pontosan tudják, és valószínűleg naptárjaikban is hatalmas vörös karika jelzi jó előre, hogy a God of War Ragnarök 2022. november 9-én fog megjelenni. Jason Schreier szerint azonban nem ez volt a Sony eredeti terve. 

A Bloomberg újságírója úgy tudja, hogy első körben november 11-én akarták kiadni a játékot, de az utolsó pillanatban két nappal előrébb hozták a megjelenési dátumot. 

Hirdetés

Schreier nem tudja pontosan, amiért döntöttek úgy, hogy két nappal előbb kell érkeznie a Ragnaröknek, és információi sem 100%-osan bizonyosak. Azt mindenesetre leszögezte, hogy ennek belsős logisztikai döntésnek kellett lennie, és elég valószínű, hogy a világon semmi köze sincs a Starfield érkezéséhez - a Starfield megjelenési dátum eredetileg pont november 11. volt, de a játékot a Bethesda eltolta 2023 elejére.

Több forrás is arról számolt be korábban, hogy a God of War Ragnarök egy saját State of Play eseményt fog kapni június 30-án, de végül nem így lett, és a hivatalos megjelenési dátumot is csak egy héttel később leplezték le. Schreier szerint az egyhetes csúszásnak köze lehet a megjelenési dátum átvariálásához is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)