Hirdetés

Elvileg sikerült működésre bírni az új Call of Duty állítólagos alfaverzióját

|

Ha minden igaz, akkor elég fontos részletek derültek ki az Activision következő játékáról.

Hirdetés

Hivatalosan még mindig nem derült ki, hogy miről fog szólni a Call of Duty sorozat következő felvonása, habár sokan úgy gondolják, hogy egy újabb Black Ops-játékot fogunk kapni. Nemrég viszont megjelent többek között a Microsoft Store-on egy titokzatos, The Red Door nevű alkotás, ami a rajongók szerint az új rész alfaverziója lehet, és most nagyon úgy tűnik, hogy igazuk is lehet.

Hirdetés

Egyeseknek ugyanis elméletileg sikerült futtatniuk Xbox One-on a The Red Doort, aminek a jelek szerint valójában Call of Duty: Black Ops CIA a címe. Jó eséllyel ez csak egy kódnév lehet, de ebből már következtethetünk például arra, hogy komolyabb szerepet kap a játékban a Központi Hírszerző Ügynökség.

A játékosok elvileg csak a kezdőképernyőig tudtak eljutni, ami viszont megerősítette, hogy valóban egy Black Ops lesz a soron következő Call of Duty. Nem tudni, hogy valójában mi igaz ezekből a szivárgásokból, ám a bizonyítékok elég valódinak tűnnek.

Ti örülnétek egy új Black Opsnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)