Hirdetés

Elvileg továbbra is készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je

|

Jason Schreier ismét megerősítette, hogy belsős információi szerint javában folyik a Star Wars: Knights of the Old Republic felújításának fejlesztése.

Hirdetés

2020-ban többször is szóba került a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, amiről az immár a Bloomberg kötelékébe tartozó, korábban a Kotakunál dolgozó újságíró, Jason Schreier szokott előszeretettel mesélni. Most is Schreiert kérdezték meg a MinnMax show-ban, ő pedig ismételten megerősítette, hogy folynak a munkálatok, tényleg készül egy újragondolt Star Wars: Knights of the Old Republic.

Korábban arról lehetett hallani, hogy ennek a játéknak már semmi köze sem lesz a BioWare-hez vagy az EA-hez, a remake-en az Aspyr Media csapata dolgozik - ők olyan játékokat portoltak át nemrég Nintendo Switchre és PlayStation 4-re, mint a Star Wars: Episode I - Racer, a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy, vagy a Star Wars: Republic Commando.

Hirdetés

Most viszont elvileg nem egy egyszerű portról, hanem egy valódi remake-ről van szó. Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a dologból, és mikor ejti meg a LucasFilm Games a nagy bejelentést. Schreier egyelőre semmi mást nem árult el a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je kapcsán, minthogy még mindig él és virul a projekt, és készül a játék. Nem ártana lassan eljutni a konkrétumokig is, hiszen elvileg 2019 óta folynak a munkálatok. 

Szerintetek érdemes remake-elni a Knights of the Old Republicot, vagy kár piszkálni egy ilyen klasszikust? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)