Hirdetés

Elvileg trilógiává bővül a Horizon-széria, és ez még messze nem minden

|

Izgalmas szivárgások érkeztek a Horizon-sorozat jövője kapcsán.

Hirdetés

Az egyik főállású szivárogtató, Oops Leaks írt nemrég arról, hogy ismeretei szerint messze nem a Horizon Forbidden West, valamint a már bejelentett PlayStation VR2-es spin-off, vagyis a Horizon Call of the Mountain jelenti a végét. Ő ugyanis úgy tudja, a Horizon széria bizony trilógiává fog bővülni, a harmadik részt is elkészíti a Guerrilla Games csapata.

Ez persze nem nagy meglepetés az első két játék fogadtatása után, Oops Leaks azonban más érdekességekről is beszámolt még.

Hirdetés

Hozzátette még ugyanis azt is, hogy egy különálló online játék, vagy esetleg a Horizon Forbidden West online kiegészítője is úton van, ez pedig leginkább a Monster Hunter World játékokhoz fog hasonlítani - valószínűleg pajtásokkal együtt lehet tehát benne robotdinókra vadászni (már persze, ha igaznak bizonyulnak a pletykák, ne feledjük, a hivatalos bejelentésig semmi sem biztos).

Oops Leaks még azt is hozzátette, hogy a Killzone gyakorlatilag halott, a Sony teljes mértékben a Horizon sorozatra állította rá a Guerrillát, ami jelenleg a PlayStation Studios egyik legfontosabb IP-je.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)