Hirdetés

Újabb nem hivatalos vanilla WoW szerver indul a héten

|

Akkora az érdeklődés az Elysium szerverei iránt, hogy a srácok most egy új PVP szervert is indítanak, ahol mindenki a nulláról kezdheti a fejlődést.

Hirdetés

Tavaly nagy botrány kerekedett belőle, amikor a Blizzard kihúzta a konnektorból a legnépesebb nem hivatalos World of Warcraft szervert, a Nostalriust, amelyen egy időben több tízezren játszottak. Nem sokkal később aztán tárgyalások kezdődtek a két oldal között, de a Blizzard azóta sem tett semmilyen lépést, így a srácok nem sokkal később kiadták a forráskódot, ami alapján az Elysium decemberben feltámasztotta a projektet.

A már létező szervereken akkora volt a tömeg, hogy az sokszor várólistához vezetett, az elszálló szolgáltatás miatt pedig sokszor senki nem tudott játszani, ezért is döntöttek úgy a készítők, hogy indítanak egy új PVP szervert, ami január 7-én nyitja majd meg a kapuit.

Valószínűleg rengetegen indítanak majd itt karaktert, így az első hetekben hatalmas tömegre lehet számítani, ami egyben azt is jelenti, hogy egy népszerűbb területen (mondjuk Crossroads körül) a küldetések teljesítése a szokásosnál jóval több időt vesz majd igénybe.

Ettől függetlenül ha titeket is érdekel a dolog, ide kattintva tudhattok meg többet. Természetesen továbbra is csak saját felelősségre, hiszen a Blizzard újra bármikor lecsaphat a szerverekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)