Hirdetés

Elzárták a netet - probléma a UPC rendszerében

|

Szépen lassan kezd helyreállni a rend, de az elmúlt 15 óra elég érdekesen alakult a UPC előfizetőinek. Mintha cenzúrázták volna a netet.

Hirdetés

Mi is kaptunk pár érdekes olvasói levelet és hozzászólást (főképpen összeesküvés-elméleteket), mert az elmúlt bő fél napban komoly problémák léptek fel a UPC internetszolgáltatásában. 

Facebook akadozás, elérhetetlen külföldi és magyar oldalak (érdekes módon sok torrent site, de például a port.hu is), belassulás, minden, ami kell egy népfelkeléshez. A UPC saját oldala is elérhetetlen volt, az ügyfélszolgálat szerint folyamatosan "dolgoznak a hiba elhárításán". Szűcs László, a UPC kommunikációs vezetője a HVG megkeresésére szombat délelőtt azt mondta, nem tudják a hiba okát, csak az nyert bizonyosságot, hogy több nemzetközi kapcsolódási oldalt nem tudnak elérni.

Azóta szerencsére javulni látszik a helyzet, egyre többen írják azt, hogy "visszajött a teljes internet". Ennek ellenére megdöbbentő gyorsasággal terjed az a feltételezés, hogy cenzúrázni akarják a netet, főleg a letöltéseket. Erre azonban semmilyen jel nem utal, de tudjuk, hogy a "békaembereket" mennyire könnyű előrántani...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)