Hirdetés

Szeretnél profi játékossá válni? A legfontosabb a jó gép!

|

Nem érdemes alapszintű, olcsó felszereléssel belevetni magad a virtuális csatákba. Segítünk, hogy rátalálj egy olcsó gamer laptopra, így garantáltan kiváló játékélményben lesz részed.

Hirdetés

Az e-sport továbbra is egyre nagyobb teret hódit, sok, korábban csak otthonról játszó játékos veti bele magát. A rendszer egyre szervezettebb: arénák épülnek, csapatok alakulnak, szurkolók bátorítják kedvenceiket. Persze a díjazás sem elhanyagolható motivációs tényező.

Hirdetés

Ahhoz, hogy profin játssz, nem elég a tehetség, megfelelő felszerelés is kell, kezdve a legkorszerűbb alkatrészekkel, teljesítményt fokozó perifériákkal, kiegészítőkkel. Az  utóbbi években rengeteget fejlődtek a gamer laptopok, amik nagy teljesítmény mellett hordozhatóságot is kínálnak.

A gamer laptopok partnerek a sikerhez vezető úton

Persze nem minden masinában található az asztali gépekben látottakhoz hasonló processzor és videokártya, de könnyen választhatunk olyat, amivel a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból. Legyen a gép akár ASUS, MSI vagy Alienware, a profi játékosok számára kialakított képernyők és billentyűzetek segítenek a mindennapos gyakorlásban és fejlődésben.

Hordozhatóságuk rugalmasságot ad a csapatoknak, számos mai gamer laptop képes órákon át maximális grafikai beállítások mellett, töltőkábel nélkül üzemeltetni a játékokat.

Gamer laptopok az e-sport jelenség népszerűsítésének eszközeként

Ha nincs időd vagy lehetőséged egy gamer számítógép összeállítására, ugyancsak egy gamer laptop a legjobb alternatíva. Egy ilyen készülékben minden fontos elem megtalálható, ami ahhoz kell, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Ami a képernyőt illeti, a méretek a komolyabb gépek esetében 15 hüvelyknél kezdődnek és a felbontás Full HD-tól felfelé halad. A rendelkezésre álló összeg függvényében a laptopok felszerelhetők a leginkább erőforrásigényes játékok futtatására is.

A gamer laptopok nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy játék mellett munkára, tanulásra is könnyen használhatók, hordozhatóságuknak köszönhetően simán bevihetjük az egyetemre, munkahelyre, hazaérve pedig ugyanazon a masinával kapcsolódhatunk ki.

Az Asus, az MSI, az Alienware, vagy az Acer által előállított, nagy teljesítményű laptopok, köztük a Predator 21X-szel fontos szerepet játszanak abban, hogy széles körben elfogadottá, szimpatikussá tegyék a videojátékokat. A gamer laptopoknak és a játékosok elhivatottságának köszönhetően az e-sport fényes jövő előtt áll, és a tehetségek is könnyebben feltörhetnek.

Ha megjött a kedved a gamer laptopokhoz, bátran nézz körül az eMAG.hu kínálatai között. Itt alkatrészek, valamint a legújabb laptopok is megtalálhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)