Hirdetés

Így játszhatsz profiként! Fedezd fel a gamer kiegészítőket!

|

Te is imádod az online és a számítógépes játékokat? Bővítenéd gaming eszközeidet, de nem tudod hol kezdd el? Összegyűjtöttünk néhány tippet!

Azok, akik imádnak játszani, valószínűleg kivételes élményre vágynak. Ezért döntenek sokan Dell gamer laptop mellett. A Dell laptopok a legjobb gamer laptopok közé tartoznak, a Dell Alienware modell például remek teljesítményt, optimalizált játékbillentyűzetet és kiváló minőségű képernyőt kínál.

pastedGraphic.png
pastedGraphic.png

Hirdetés

A gamer laptophoz pedig érdemes olyan kiegészítőket is vásárolni, amelyek javítják a játék-, video- és audio-élményt, hiszen így az érzékszervi játékélmény jelentősen javulhat. Nézzük, hogy milyen kiegészítőket érdemes beszerezni!

pastedGraphic_1.png
pastedGraphic_1.png

Gamer szék

Az Alienware S5000 játékszéket úgy alakították ki, hogy több idő jusson a játékra, és minél kevesebb gondot okozzon a szék beállítása a megfelelő pozícióba. Ezt a versenystílusú széket úgy tervezték, hogy a játékosok számára kényelmet és ergonómiai támogatást nyújtson. A magas háttámlát úgy fejlesztették ki, hogy jobban támogassa a nyakat, a vállakat és a derekat, ezáltal igazán kényelmessé téve a játékkal töltött időt.

Vezeték nélküli perifériák

A prémium Alienware fülhallgató tiszta kommunikációt biztosít, ikonikus Alienware stílusban, mindezt tökéletes összhangban a Dell Alienware laptoppal.

A kábelmentes gamer fejhallgató erőteljes, nagy teljesítményű, mégis könnyű, akár 15 órányi játékra is alkalmas egy töltéssel, miközben nem terheli a játékost. Prémium anyagokkal biztosítja a maximális kényelmet és az elegáns megjelenést. A fejpántot, a fülpárnákat és a kezelőgombokat is úgy alakították ki, hogy hosszú órákon át is kényelmesen játszhasson vele használója. A továbbfejlesztett, egyirányú mikrofon megszünteti a zajt, így az egész csapat tisztán hallja majd egymást, illetve a csatakiáltásokat, a 2,4 GHz-es vezeték nélküli, nagy akcióterülettel felszerelt fülhallgató pedig lehetővé teszi a kapcsolattartást - a laptoptól távol is.

Ha pedig éppen nincs szükség vezeték nélküli kapcsolatra, akkor a 3,5 mm-es audioportot a mobiltelefonhoz vagy a játékkonzolhoz csatlakoztatva tárolható egészen a következő maratonig.

Egér és billentyűzet

Az Alienware egér és billentyűzet segít a precíz irányításban, hogy a játék minden lépése tökéletesen pontosan, a terveknek megfelelően legyen végrehajtható, biztosítva ezzel a győzelmet.

Router

Az esetleges játék közbeni késés egy gaming routerrel csökkenthető, amelyet kifejezetten nagy teljesítményű vezeték nélküli sebesség elérésére terveztek. Ennek segítségével a játékélmény folyamatos, pozitív élmény lesz.

Válaszd te is a legjobb minőségű kiegészítőket gamer laptopodhoz, és játssz otthonról úgy, mint egy vérbeli profi! Válogass online, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben szerezhesd be az eszközöket! Nézz körül az eMAG oldalán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)