Hirdetés

eMagyarország Internetes Táborsorozat

|

A Magyarországi Ifjúsági Program keretein belül 2005. július 11-től augusztus 6-ig heti 6 napon át Sátoraljaújhelyen és Velencén harmadik alkalommal rendezik meg középiskolásoknak szóló táborokat, ahol a jó hangulat garantált! Biztosíték erre több ezer volt táborozó. A jelentkezési lap letölthető erről az oldalról. Az táborok lényege az, hogy lehetőséget biztosítsanak érdeklődő középiskolás fiataloknak nyári szabadidejük értelmes és értékes, de mindemellett számukra szórakoztató eltöltésére. Az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták, hogy a táborok valós igényeket elégítenek ki és a programok alkalmasak arra, hogy a fiatalokat hat napon át lekössék. Természetesen a tapasztalatokat folyamatosan beépítették programjunkba, így változtatva azt - 2005-re - a legsokoldalúbb kifejezetten középiskolásoknak szóló nyári programmá. További részleteket olvashattok itt. Thanks Karidzs.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)