Hirdetés

Kiderültek az első részletek Patrick Söderlund új játékáról

|

A DICE volt elnökének új stúdiója nagyon dolgozik az első projekten, ezt láthatjuk most mozgásban.

Hirdetés

Az Electronic Arts korábbi vezető dizájnere és a DICE egykori elnöke, Patrick Söderlund tavaly novemberben jelentette be, hogy megalapította új cégét, az Embark Studiost, amellyel új típusú interaktív szórakoztatási eszközöket és szimulált online virtuális világokat szeretne létrehozni. A csapat tapasztalt, veterán fejlesztőkből áll és a Nexon azonnal szerződtette is, hogy a MapleStory-hoz hasonló sikeres játékokat adhasson ki. 

Hirdetés

Söderlundék azóta csendben szorgoskodtak, most azonban ízelítőt adott abból, amin dolgoznak. A már több mint 50 fejlesztőt számoló csapat egy a távoli jövőben játszódó free-to-play kooperatív akciójátékot készít, amely az Unreal Engine segítségével valósulhat meg. Íme az első koncepciós rajz: 

A fejlesztő szerint a céljuk az, hogy amilyen gyorsan csak lehet haladjanak a játékkal, mivel ha népszerű lesz, akkor közelebb viheti őket a hosszútávú terveikhez. A távlati céljuk az, hogy olyan alkotásokat fejlesszenek, amik segíthetnek a játékosoknak friss játékélményeket készíteni a többieknek - ami úgy hangzik, mintha a Media Molecule-nál készülő Dreams-re hasonlítana. Egy tesztvideót már mutattak is a környezetről: 

Mi a véleményetek Söderlund terveiről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)