Hirdetés

Emelni kellett az Overwatch 2 fps-korlátját, olyan erős az RTX 4090

|

Az Nvidiának köszönhetően az a néhány szerencsés, aki megveszi majd az RTX 4090-et, akár 600 fps-sel is tolhatja az új lövöldét.

Hirdetés

Néhány napja az Nvidia bemutatta az RTX 40-es generációt, amivel kapcsolatban finoman szólva is vegyesek az érzelmeink, ez viszont nem változtat a tényen, a generációváltás megkezdődött, amit remekül megmutat például, hogy a hamarosan megjelenő Overwatch 2 máris alkalmazkodott a megnövekedett elérhető teljesítményhez.

Az Nvidia persze már fel is töltött egy videót arról, hogy mire számíthatnak, akik kicsengetik a minden bizonnyal 1600 dollárnál is jóval drágábban boltokba kerülő videokártyát.

Hirdetés

Az Overwatch 2 megjelenése már itt van a nyakunkon, aki pedig amiatt izgult, hogy nem tudja majd 300-400 fps-es átlaggal játszani, szerencsére megnyugodhat. A játék 1440p-ben gond nélkül hozza az előbb említett számokat, amihez semmi másra nincs szükség, csak az Nvidia legújabb zászlóshajójára, na meg persze egy olyan konfigra, ami képes kihajtani a GPU-t.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A videót megnézve tényleg komoly, amire képes a játék és az alatta ketyegő hardver együtt, de azért mind tudjuk, hogy a játékosok 99%-a ennél jelentősen gyengébb hardveren játszik nap mint nap.

Persze a halandóknak, akik csak most akarnak majd fejleszteni, sincs mitől félniük, a Blizzard lövöldéje ugyanis nem fog jelentősen eltérni az első epizódtól, így a gépigénye sem lőtt ki az egekbe. Az Overwatch 2, ha minden jól megy, október 4-én válik ingyenesen elérhetővé Xbox One-on, PlayStation 4-en, PC-n, Xbox Series X|S-en, PlayStation 5-ön és Switchen is. Az ingyenes modellnek meg van az ára, erről itt írtunk bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)