Hirdetés

Emlékeztető: Ma jön a Gears of War 3!

|

Marcus Fenix és társai történetének utolsó fejezetét mától vásárolhatjátok meg.

Hirdetés

Ahogy az előző két rész, úgy a Gears of War 3 is színvonalas szórakozást nyújt mindenkinek, aki szereti a történetorientált akciójátékokat.

Világszerte nagy elismerésnek örvend a Gears of War 3, ez abból is látszik hogy a sajtó zömmel 8 pont feletti értékeléseket adott rá, Mayer kolléga átfogó tesztjében pedig, amit a szeptemberi GameStarban találtok elolvashatjátok, hogy szerintünk miért érdemel meg 90 százalékot. Az Epic Xbox 360-exkluzív játékában az újfent izgalmas történetszál mellett több továbbfejlesztett többjátékos módot is találhatunk, úgy mint a Horde 2.0, vagy a 2 főről 4 fősre duzzadt co-op mód. Szaladjatok a boltba/online shopokba, aztán verődjünk össze egy csapattá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)