Hirdetés

Emlékszel még a legutóbbi Call of Duty-ra? Most ingyen kipróbálhatod

|

Bár a Call of Duty: Vanguard eladásai nem alakultak valami jól, az Activision igyekszik még neki adni egy lökést.

Hirdetés

Miután a Call of Duty: Modern Warfare-rel 2019-ben újra magára talált a sorozat, a Black Ops: Cold Warral és a Vanguarddal sikerült megint elveszteni néhány millió érdeklődőt. Persze ha más játékokhoz viszonyítjuk, nincs miért szomorkodnia az Activisionnek, de Call of Duty-hoz mérten mindkettő alulteljesített. (A Vanguard 36,1%-kal kisebb példányszámban fogyott, mint közvetlen elődje, de még így is az év legkelendőbb játéka lett.)

Mindenesetre egyelőre ezek vannak, amíg meg nem jön ősszel a Call of Duty: Modern Warfare 2. 

Hirdetés

Aki még nem próbálta a Call of Duty: Vanguardot, most ingyen megteheti: március 30-ától egészen április 13-áig bele lehet kóstolni a játékba PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon. Ezen időszak alatt a többjátékos pályáknak és módoknak csak egy része lesz elérhető, köztük a Casablanca és a Gondola játékterekkel, illetve az Arms Race-ben játszható The Alps-szal, amik az aktuálisan futó szezonnal debütáltak. A kínálat folyamatosan rotálódni fog, ajánlott nem csak egy hétvégén beugrani pár meccsre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Call of Duty: Modern Warfare 2 október-november könyékén jelenhet meg, és lehet, hogy 2023-ban egyáltalán nem jön majd új rész - nem ártana egy kis pihenő, hogy fel tudják frissíteni az egyre inkább elavult alapokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)