Hirdetés

Emlékszel még a MultiVersusra? Könnyen lehet, hogy hamarosan bebukik

|

Nagy bajban van az ingyenesen játszható platform-fighter, amit néhány hónappal ezelőtt még a műfaj megváltójának tekintettek.

Hirdetés

A verekedős játékok műfaja messze nem a legnépszerűbb, még az olyan legendás címek, mint a Street Fighter vagy a Tekken sem húznak be napi párezer játékosnál többet. Éppen ezért volt olyan szép látni, amikor a MultiVersus 153 000 harcost szórakoztatott egyszerre.

A magas játékosszám napjai azonban megvoltak számlálva: mára az 1000-et sem éri el a MultiVersus játékosainak tábora. Januárban volt egy pillanat, amikor alig 230 érdeklődő volt online az ingyenes mókában.

Hirdetés

Az érdeklődés visszaesésének több oka is lehet, de a lassuló támogatás is biztosan köztük van. November 15. óta összesen 1 darab karakter jelent meg, és a sokak által várt harmadik szezon is március 31-re csúszott. Egyszerűen nincs tartalom, a szakadatlan verekedés pedig csak a legelhivatottabb harcosokat foglalja le.

Ehhez még hozzátesszük a modderek ellen folytatott hadjáratot és a Super Smash Bros. Ultimate kitartó népszerűségét, és meg is van az oka az elvándorlásnak. Reméljük, hogy a Player First Games tud valami nagyot lépni a MultiVersus megmentésének kedvéért, mert potenciál lenne még a játék alapjaiban. (Konzolos számokat nem tudunk, de feltehetően nem sokkal szebbek.)

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)