Hirdetés

Empire Earth Gold - Karácsonyi ajándék a Good Old Gamestől - nagy árleszállítással megspékelve!

|

Ha kedd délig kattintunk néhányat, miénk lesz a régi, ám ma is szórakoztató stratégiai játék. A karácsonyi akció viszont dec. 26-ig marad!

Hirdetés

Rick Goodman egyike volt azoknak a zseniális koponyáknak, akiknek az Age of Empires sorozatot köszönhettük. Emberünk azonban a saját útját járta, és az Ensemble Studios-ból kiválva megalapította a Stainless Steel Studios-t. A csapat első játéka volt az Empire Earth a Sierra kiadásában.



A 2001-ben megjelent játék elsőként alkalmazott 3D-s megjelenítést a birodalomépítgetős címek között, s bizony számos ponton emlékeztetett az Age of Empires-re. A modernebb köntös mellett leginkább a felölelt történelmi időszak jóval nagyobb mérete (kőkortól a távoli jövőbe mutató nano korszakig) különböztette meg tőle.



Az Empire Earth Gold Edition már tartalmazza a The Art of Conquest címre keresztelt kiegészítő lemezt is, amiben az emberi történelem leghíresebb csatáit lehetett újrajátszani.
Most az egész pakkot ingyen szólíthatjuk magunkhoz karácsonyi ajándékként a gog.com jóvoltából, ám a lehetőséggel holnap 11:59-ig élhetünk csak. Ha utána akarjuk hozzácsapni gog-fiókunk tartalmához, akkor már fizetnünk kell érte.

A karácsonyi akcióban egyébként rengeteg játékcím lesz elérhető általában 3-5 dollár körüli áron (a lista apró töredéke: FALLOUT $2.99, FALLOUT 2 $2.99, PLANESCAPE: TORMENT $4.99, BALDUR'S GATE 2 COMPLETE $4.99, FREESPACE 2 $2.99, THE WITCHER: ENHANCED EDITION $4.99, BALDUR'S GATE: THE ORIGINAL SAGA $4.99)

A komplett lista itt található - érdemes végigböngészni elképesztő mennyiségű nagy név található rajta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)