Hirdetés

Fájóan sokat csúszik Romero maffiás játéka, az Empire of Sin

|

Az eredeti tervekhez képest hónapokkal később jelenik csak meg az ígéretes stratégiai játék.

Hirdetés

A tavalyi E3-on leplezték le a Paradox Interactive és John Romero stúdiója, a Romero Games közös XCOM-stílusú stratégiai játékát, az Empire of Sin-t, amely az 1920-as évek Chicagójába repít vissza minket, hogy a fejünk búbjáig megmártózzunk az alvilági életben. Több csoport is küzdd majd a város irányításáért, a cél pedig az, hogy miénk legyen a legnagyobb és legfélelmetesebb maffiabirodalom. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat korábban úgy tervezte, hogy 2020 tavaszán érkezhet a projekt, azonban most a stúdió egyik alapítója, Brenda Romero bejelentette, hogy el kell tolniuk a megjelenést, így várhatóan csak ősszel számíthatunk az Empire of Sin debütálására. Romero szerint hatalmas kihívást jelent olyan játékot készíteni, amilyet előttük még senki sem, ezért időbe telik, mire minden összeáll, ezért hálás érte, hogy még több időt rászánhatnak a csiszolására.

Az Empire of Sin megjelenése tehát valamikor idén ősszel várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)