Hirdetés

Empire: Total War - Elindult a multiplayer kampány bétateszt

|

Elindult az Empire: Total War multiplayer kampányának bétatesztje!

Hirdetés

Mint azt múlt héten már megtudtuk, a Creative Assembly a játékokos segítségét kéri abban, hogy minél jobb multiplayer kapmánymódot adjon az Empire: Total Warhoz, illetve a TW széria összes jövőbeli darabjához.

A belsős tesztelések után a fejlesztők idejét látták az Empire: Total War multiban járszható kapmánya nyít bétájának elindítását. A bétateszt regisztrációja már megkezdődott, és a fejlesztők elmondása szerint a végeredmény alapjaiban fogja meghatározni a jövő Total War játékainak arculatát. A bétára jalentkezők közül, a teszt ideje alatt két játékos lehet egyszerre a térképen, és ők döntik el, hogy barátságban vagy háborúban kívánnak-e élni. Empire: Total War multiplayer campaign béta még egyszer erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)