Hirdetés

Empire: Total War - Elkészült a patch, és a Warpath kiegészítő

|

A Creative Assembly elkészült az 1.5-ös javítással, valamint a Warpath kiegészítővel. Ennek örömére a Steam 50 százalékos kedvezménnyel árusítja a játékot.

Hirdetés

Nem rossz ötlet most befektetni az Empire: Total War című nagyszerű stratégiába. Aki eddig nem tette volna meg, most 24,99 euróért megteheti a Steam segítségével, ami tényleg nem sok pénz érte. Nem mellékesen elkészült a legújabb patch is, ami leginkább az MI-t tuningolja.

Az Empire: Total War új kiegészítőt is kap(hat) viszonylag olcsón. 6,99 euróért küzdhetünk az indiánokkal a fehér hódítók ellen, a most elkészült Warpath kiegészítő segítségével. Ki ne játszott volna régen indiánosdit? Most itt az alkalom, hogy megmutassuk a sápadtarcúaknak, ki az úr Amerikában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)