Hirdetés

Empire: Total War hangzóanyag június 30-tól kapható

|

Az Empire: Total War egy igencsak jó stratégiai játék igencsak jó zenével. Most ez utóbbit különálló albumként is meg lehet majd vásárolni.

Hirdetés

Filmeknél nagyon nagy szokás az adott mozi filmzenéjét, kisérődallamait CD-n kiadni - ez a divat lassan betörni látszik a videó-játékok világába is, ahol igencsak jó zenei aláfestésekkel rendelkezik egy-két játék. 

Ezek között a játékok között található az Empire: Total War is amelynek zenei kisérőalbuma június 30-tól lesz kapható. A Richard Beddow által komponált és a Szlovák Nemzeti Szimfónikus Zenekar által játszott epikus, szimfónikus kisérőzenét (vezényel Nic Raine) egyrészt a kiadó SUMTHING ELSE MUSIC honlapján lehet megrendelni, de aki megelégszik a digitális letöltéssel és a digitális formával, az a www.sumthingdigital.com címen, illetve az iTunesen is megteheti ezt.

Egyébként játékzenék rajongóinak érdemes a kiadó honlapján körülnézni - rengeteg érdekességet találhatnak. 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)