Hirdetés

Empire: Total War - Hétfőtől nyílt multiplayer kampány bétateszt

|

Instant multis csatákban eddig is tudtunk másokkal harcolni, hétfőtől viszont a kampányban is megadatik ugyanez

Hirdetés

A Creative Assembley Mukulása december 6. helyett hetedikén érkezik a Total War sorozatért megvesző játékosokhoz, puttonyában az Empire: Total War kampány játékmódjának nyílt multiplayer bétatesztjével.


A bétateszt ideje alatt két játékos számára nyílik meg a világtérkép, ahol igényeik szerint választhatnak, hogy kooperálva, vagy egymás torkának esve szeretnék mulatni az időd. „ Hathónapnyi belsős tesztelés után boldogok vagyunk, hogy az Empire: Total War játékosai belekóstolhatnak a jövő Total War játékainak ízébe." -nyilatkozta Mike Simpson kreatív igazgató. „A nyílt bétából származó információ segíthet nekünk, hogy a Campaign Multiplayer mód minden jövőbeli Total War játék szerves része legyen" -tette hozzá. Akit érdekel az Empire: Total War multiplayer kampányának bétatesztje, az a hivatalos honlapon tud majd feliratkozni (a cikk írásának pillanatában még nem, értelemszerűen legkésőbb 7-éig megynílik a lehetőség). Hogy nem ismered a játékot? Empire: Total War tesztünket olvastad már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)