Hirdetés

Empire: Total War - Új DLC, új magyar egység

|

Izgalmas napokat élnek át az Empire: Total War rajongók: javítások garmadája, és Elite Units of the West DLC, benne egy új magyar egységgel

Hirdetés

Megérett egy hírre az a mennyiségű javítás és tartalomfrissítés, amit az Empire: Total War kapott a Creative Assembly-től. Hétfőn végre valahára befutott az az Empire: Total War 1.3 patch, amiről már egy hónappal ezelőtt csiripeltek a madarak.


Az 1.3-as patch azon túl, hogy optimalizálja a játékot a többmagos rendszerekre, az egymagos processzorok esetében is framerate növekedést eredményez, mind vízi, mind pedig szárazföldi ütközetek esetén. Feloldja azt a már említett 14 egységet, ami eredetileg már benne volt a játékban, csak valamiért nem lehetett őket használni. (Prussian Grenadiers, Spanish Guardias de infateria, Swedish lifeguard horse, Holland Horse Guard, Prussian Garde Du Corp, Prussian Life guard, Russian Grenadiers, Spanish Guardias De Corp, Swedish 'Lifeguards of foot', Spanish Grenadiers, Holland Guard, Scots, Swiss Infantry, Mamelukes)

Ez eddig mind ingyen volt, ám a most kijött Elite Units of the West DLC-ért sem kell 3 dollárnál többet fizetni. A csomag tartalma szintén 14, de immáron vadonat új egység, amelyek között megtalálhatjuk a magyar gránátosokat is. Kellemes világhódítást!

Hungarian Grenadiers (Austria),
Horse Guards (Britain)
Swiss Guards (France)
Blue Guards (United Provinces)
Gardes du Corps (United Provinces)
Guard Grenadiers (Poland-Lithuania)
2nd Hussars (Prussia)
Bosniaks (Prussia)
Gardes à cheval (Russia)
Frei-Korps (Prussia)
Siemenovski Foot Guards (Russia)
Walloon Guards (Spain)
Legion of the United States (United States)
US Marines (United States)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)