Hirdetés

Empire: Total War - Módosított rendszerkövetelmény

|

A 2009. esztendő stratégiai játéka címre is esélyesnek tűnő Empire: Total War minimális gépigénye hajszálnyit változott.

Hirdetés

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy Kieran Brigden, a The Creative Assembly kommunikációs menedzsere egy interjú során elkottyantotta, hogy a dolgok jelen állása szerint milyen minimális gépigénnyel számolnak. Maga a játék lassan finisbe ér, teljes gőzzel kalapál rajta a csapat minden tagja, csak hogy a március eleji premier után sort keríthessenek végre az 1 vs. 1 módban játszható multiplayer bétatesztjére. (A részletekről a legutóbbi előzetesben olvashattok.)
Miután Kieran oly közlékenynek bizonyult, a Sega (tulajdonos és kiadó) sem várhatott tovább, így nyilvánosságra hozta a hivatalos (sajnos még mindig csak minimális) rendszerkövetelményt.

etw_spanien.jpg


Windows XP 32 Bit / Windows Vista 32 Bit
2,4 GHz egymagos Intel, vagy annak megfelelő AMD processzor
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
Direct-X 9.0 kompatibilis 256 MB videokártya (Shader Model 2.0 vagy jobb)
15 GB szabad hely a merevlemezen
Fontos: Az aktiválás Steam-en keresztül zajlik, amihez internetkapcsolatra van szükség.

etw_raketenangriff.jpg


Ha minden jól megy, március 3-án lövik fel a Steam hálózatára, s pakolják ki az amerikai üzletek polcaira. Európa egy nappal később készülődhet a totális háborúra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)