Hirdetés

Empire: Total War - Steamről tölthető a demó

|

Az év stratégiája cím egyik várományosa hamarosan az üzletek polcairól kacsint le ránk, de már most belekóstolhatunk.

Hirdetés

Tegnap az esti órákban került fel a Steam rendszerére az Empire: Total War játszható demója. Soha jobb alkalom arra, hogy leteszteljük, masinánk képes-e megbirkózni a kihívással, vagy fejlesztés szükségeltetik. Ez utóbbi esetben akkor már érdemesebb kivárásra játszani, és nem egyből a legmagasabb, kezdő áron beruházni a Total War sorozat legújabb darabjára.

empire_screenshot_land_08.jpg


System Requirements
Supported OS: Windows® XP Service Pack 2 or Windows Vista
Processor: 2.4 GHz Intel® Pentium® or greater or AMD® Athlon® equivalent CPU
Memory: 1GB RAM (XP,) 2GB RAM (VistaTM)
Graphics: 100% DirectX 9.0c compatible hardware accelerated video card with shader version 2.0 support, 256 MB video memory
Display: Minimum screen resolution of 1024 x 768 pixels
Sound: Directx9.0c compatible sound card
Hard Drive: 15 GB free hard disk space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard

A demóban a brit lobogó alatt hajózva és masírozva kell szembeszállni az amerikai hadsereggel (Battle of Brandywine Creek), illetve a francia haditengerészettel (Battle of Lagos).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)