Hirdetés

Empire - A valótlan gyönyör

|

Az ember azt hihetné egy Empire címmel bejelentett játékról, hogy valami stratégia, pedig nem: a Chair Entertainment úgy gondolta, hogy ilyen címmel inkább egy Unreal Engine 3 motorral meghajtott FPS-t készítene. A jövőben a második polgárháború kellős közepén járunk. Az egyik oldalon a legmodernebb technikával felszerelt fegyverek, míg a másikon a milicista tenyeres-talpas katonák, akik minden erővel azon vannak, hogy eltöröljenek a Föld színéről néhány várost, esetleg országot. Az amerikai birodalom túl gyors növekszik, ám a konfliktus mégis belülről indul. Az indulatok pattanásig feszülnek a Bal és a Jobb oldal között, amiből aztán egy óriási háború kerekedik. Sajnos azok vannak többségben, akik a béke és a tárgyalások helyett inkább csak gyilkolni akarnak. Amikor az amerkai álom szertefoszlik, ki tudja maga mellé állítani az embereket és a kormányt? S Te melyik oldalra állnál? Az idén novemberben megjelenő játék Orson Scott Card világhírű író által írt történeten alapul, de az Empire nem csak videojáték, hanem képregény-sorozat és esetleg még film formájában is elérkezhet hozzánk. Munkássága során olyan más alkotásoknál segédkezett, mint az Advent Rising című videojáték, vagy a 2008-ban mozikba kerülő Ender's Game című film.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)